Uniós irányelvek

A program célja megismertetni a résztvevőkkel a célorientált tervezés és feladat végrehajtás fogalmi környezetét, definiálni az általános projektmenedzsmentet és a résztvevők egyéni projektjeit, és azok alkalmazási lehetőségeit. A program elvégzésével a résztvevő megismeri a projektmenedzsment módszertanának alapjait és gyakorlati hasznosíthatóságát a mindennapokban.

A képzési idő: 30 óra

Képzési programunkat ajánljuk mindazoknak, akiket az általános uniós ismereteken túl érdekelnek az innovációval, kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos irányelvek, projekt-tervek, megvalósuló tevékenységek és tapasztalataik.

A képzési idő: 30 óra

Azon személyeknek ajánljuk ezt a képzést, akik szeretnének ismereteket szerezni az esélyegyenlőség témakörébe tartozó fogalmakról, releváns jogszabályokról, valamint a diszkriminációmentességről és esélyegyenlőségről.

A képzési idő: 30 óra

A képzés speciális ismereteket nyújt egy feladat vagy folyamatos munkavégzés során felmerülő innovációs folyamatok, lehetőségek felismeréséhez és elvégzéséhez a résztvevők aktív közreműködésével.

A képzési idő: 30 óra

Képzésünk hasznos lehet mindazoknak, akik szeretnék ismerni, érteni és átlátni az Unió és a Kutatás-fejlesztés kapcsolatát, a támogatási rendszer és működési elvek alapjait. A képzés alapszintű rálátást biztosít a tudomány és társadalom, a pályázatok és projektek, valamint a gazdasági világ fogalomrendszerére és összefüggéseire.

A képzési idő: 30 óra

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a projektmunka lépéseivel. Az alapvető ismeretektől, a pénzügyi és szakmai megvalósulás követelményein keresztül, egészen a projektkontrolling, a mérő- és mutatószámok rendszeréig, valamint ezek eredményeinek ábrázolásával.

A képzési idő: 30 óra