Tavaszi HReggeli – Skills&Development: Aktualitások és kihívások

’24 LEARNI Tavaszi HReggeli

Skills&Development – Aktualitások és kihívások

2024. április 25-én a ’24 Tavaszi HReggeli rendezvényünkön a „Skills&Development – Aktualitások és kihívások” témakörébe mélyedünk el egy inspiráló és interaktív környezetben. A mai munkaerőpiac számos kihívást és lehetőséget rejt magában, amelyek kezelése elengedhetetlen a szervezetek sikeréhez.

Díjmentes eseményünk célja, hogy mélyebben megértsük a jelen hazai munkaerőpiac megpróbáltatásait, megoszthassuk tapasztalatainkat és tanulhassunk egymástól.

Egy remek lehetőség, hogy bővítse kapcsolati hálóját, új ötleteket szerezzen és friss perspektívákat kapjon az ágazat aktuális kihívásairól és lehetőségeiről.

Az aktualitások és kihívások témakörét előadók és jógyakorlatok segítségével, valamint panelbeszélgetéssel járjuk körbe. Folyamatosan frissülő részletes programunk ide kattintva érhető el, de mindeközben a regisztráció már elindult: https://forms.gle/CqRhgYSNH5XhKv7B9.

Várjuk szeretettel!*

a LEARNI csapata

Regisztráció: https://forms.gle/CqRhgYSNH5XhKv7B9

Program: https://docs.google.com/document/d/1OMTwnH1eaaLtp7MOMn-743NP3JOdHyYJKhzegpjysLo/edit?usp=sharing

* Rendezvényünkre elsősorban a minimum 30 főt foglalkoztató vállalatok cégvezetőit, döntéshozóit, HR vezetőit és L&D szakértőit várjuk!