Önkéntesség

A képzés résztvevői elsajátíthatnak olyan információkat az önkéntesség alapjairól, amelyek később nagyban hozzájárulhatnak a témához való hozzáállásukhoz.

A képzési idő: 10 óra

A program célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek saját motivációikkal, valamint olyan az önkéntességhez szükséges alapinformációkkal, melyek segítségükre lehetnek különböző megoldások kidolgozásában.

A képzési idő: 10 óra

A résztvevők olyan módszereket ismerhetnek meg, melyek fontos szerepet játszanak az önkéntesség során, különösen az önismeret, a felelősségvállalás, az empátia és a tolerancia tekintetében.

A képzési idő: 10 óra

A képzés során a résztvevők olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek egyszerűbbé és elfogadhatóbbá teszik az önkéntességet, valamint ad egy olyan betekintést az önkéntesség folyamataiba, mely segít a mindennapi életben is rátalálni azokra a lehetőségekre, amelyek az önkéntesség fogalma alá tartoznak.

A képzési idő: 10 óra

A képzés résztvevői saját személyes tapasztalataik segítségével áshatnak az önkéntesség és annak lehetőségeinek mélyére.

A képzési idő: 10 óra

A program segítségével a résztvevők megismerhetik az önkéntesség alapjait, valamint elsajátíthatják a hatékony önkéntesség kompetenciáit.

A képzési idő: 40 óra