A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01634

A kedvezményezett neve: Learning Innovation Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések a Learning Innovation Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 26 012 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Támogatási kérelmünkben 1 db TESLA Former Prestige eszközt szereztünk be. Cégünk ezen új technológia alkalmazási lehetőségeinek feltérképezését és bevezetését tervezi a piacra. Ez a speciális technológia a funkcionális mágneses stimuláció (FMS), mely több fontos területen is alkalmazható, mint a rehabilitáció, urológia, nőgyógyászat, sportorvoslás, neurofizioterápia. A legújabb eredmények alapján kifejezetten alkalmas a meggyengült medencefenék izmainak és a vizeletinkontinencia kezelésére. A beszerzett eszközzel különböző kutatásokat / teszteket végeznénk, kidolgozott alkalmazási és validációs rendszer jönne létre, ami az FMS terápia és a műszer leghatékonyabb alkalmazási módjait, eredmények kiértékelési metodikáját és egy orvosi döntéstámogatási rendszert foglalna magában. Ezen szakasz lezárultával piaci alapon kívánjuk értékesíteni a Tesla Care rendszerhez tartozó szolgáltatásokat. A beszerzés tárgyát képező eszköz üzemeltetéséhez két munkatárs szükséges (szakaszisztens, segédszeméyzet), így ezzel is munkahelyeket tudunk megtartani / létrehozni. A sikeres tesztek és piaci bevezetést követően több hasonló eszközt kívánunk beszerezni és az ebben rejlő lehetőségeket a piacon kiaknázni.

A projektbe betervezésre került egy nyelvi képzés. Vállalkozásunk tevékenységi köreiben elkerülhetetlen az erős idegennyelvismeret. Munkatársaink idegennyelvi fejlesztését szeretnénk megvalósítani a projekt keretében, függetlenül adott dolgozó jelenlegi idegennyelvi tudásszintjétől. Jelen képzés lehetőséget ad a szinten tartásra, szókincsfejlesztésre és nyelvvizsgára való felkészítésre egyaránt. A képzés hozzájárul a piaci pozíciónk és a minőségi szolgáltatási szint megtartásához.

Két tanácsadás megvalósítására is sor kerül a projektben, egyik a szervezeti struktúra folyamatainak optimalizálását, míg másik a pénzügyeinek átfogó elemzését hivatott szolgálni. A mai kiélezett piaci versenyhelyzetben mindkét tevékenységre nagy szükség van, hogy vállalkozásunk optimalizált irányítása és működtetése mellett a munkavállalói létszámot, bevételeinket és eredményeinket tartani / bővíteni tudjuk.

A projekt eredményeként vállalkozásunk üzleti portfóliója diverzifikálódik, ezáltal csökkentjük az egyes piaci szegmensekben felmerülő kockázatokat, munkahelyeket tartunk meg és újakat hozunk létre. A támogatás elnyerése nélkül ezen fejlesztés megvalósítására nem lenne lehetőségünk.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.28.