Főoldal

Felnőttképzés

Felnőttképzés

A Learning Innovation kft. a 2001. évi CI. törvény szerint akkreditált felnőttképzési intézmény. Széles választékban kínálunk képzéseket nyilvántartott és akkreditált képzési programok keretében

Képzési kínálatunkat folyamatosan bővítjük a felnőttképzésről szóló 2013. LXXVII. törvénynek megfelelően engedélyeztetett képzésekkel.

 

Innovációs szolgáltatások

Innovációs szolgáltatások

Segítünk tudományos, technológiai, üzleti és egyéb, vonatkozó ismeretek és szakértelem megszerzésében, összesítésében, megosztásában és felhasználásában új, módosított vagy javított termékek, eljárások vagy szolgáltatások terveinek és szabályainak létrehozása vagy megtervezése céljából.

Üzeleti tanácsadás

Üzleti
tanácsadás

Célunk, hogy sokéves szaktudásunkból, tapasztalatainkból partnereink minél több területen profitáljanak.Ismerje meg széles szolgáltatás palettánkat.

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Annak érdekében, hogy megrendelőink pályázata sikeres projektté fejlődjön site, a projekt teljes ideje alatt biztosítjuk a szükséges és az előírásoknak megfelelő monitoring tevékenységet.

 

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba:
+36 1 301 0224
1117 Budapest,
Nádorliget utca 8/c.
e-mail:
info@learninginnovation.hu

 

Új lehetőségeket keres?

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI ÉS KIÉPÍTENI!

Learning Innovation
A 2000-ben alakult, humán területen immár 17 éve működő vállalkozásunk elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik. Partnereinket mindezek mellett segítjük a források felkutatásában is, hiszen munkatársaink a releváns pályázati lehetőségeket jól ismerő és a projektgenerálás folyamatában is jártas szakemberek.

Pályázat lehetőségek

 

Learning Innovation Kft.