Kedvezményezett neve: Learning Innovation Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Foglalkoztatásbővítés ösztönzése

A szerződött támogatás összege: 17.640.000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

Vállalkozásunk a Learning Innovation Kft. jogelődje 20 évvel ezelőtt alakult még betéti társaságként. Az elmúlt két évtizedben a szervezetünk főtevékenysége kisebb-nagyobb megszakítással a felnőttképzés volt.

A vállalkozásunk szolgáltatási portfóliója az elmúlt évek alatt is folyamatosan bővült, így a fő felnőttképzési tevékenységünk mellett egyéb humán szolgáltatásokkal, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel is elkezdtünk foglalkozni, valamint a korábbi üzleti tanácsadási tevékenységünk is újragondolásra került. Mindemellett segítjük partnereinket különböző források felkutatásában is. A 2000-es években 1 főt létszámot számláló társaságunk a 2010-es évekre már átlagosan 15 fő munkatársat foglalkoztatott a következő munkakörökben: felnőttképzési tanácsadó, képzésszervező, projektmenedzser, tanácsadót.

A vállalkozás felépítését tekintve alapvetően egy nagy forgalmú kisvállalkozás, amely egy, magánszemély tulajdonossal rendelkezik, aki egyben az alapító is, valamint a szervezet operatív ügyvezetői feladatait is ellátja.

A Learning Innovation Kft. székhelye és fő telephelye a kezdetek óta a fővárosban kapott helyet, itt dolgozik a munkavállalóink közel 80%-a. Ugyanakkor a folyamatos képzési piac- és ügyfélkör-bővülés elengedhetetlenné tette a partnerek földrajzilag közelebbi kiszolgálását. Ennek következtében nyitottunk irodát 2013-ban az ország nyugati részében, Velencén, majd 2017-ben az ország keleti felében, Miskolcon is.

A Learning Innovation Kft. jelenleg is legfontosabb szolgáltatási területét a felnőttképzési piac jelenti. A korábbi intézményi- és programakkreditációi után a 2013-as törvény alapján engedélyezett programjaink lehetővé teszik felnőttképzési programok szervezését és lebonyolítását. Vállalkozásunk mindig is nagy hangsúlyt fektetett a saját fejlesztésű termékek létrehozására (képzések, innovatív programok). A tevékenységünket szakmailag képzett és felkészült oktatóbázisunk támogatja. Az elmúlt években többezer képzést valósítottunk meg, meghaladva a húszezer fős résztvevői létszámot. Képzéseink szerteágazó területeket fednek le: engedélyezett képzések, akkreditált pedagógus-továbbképzések, minősített egészségügyi képzés. A felnőttképzés mellett ugyanakkor egyre jelentősebbé válik az üzleti tanácsadói tevékenységünk, amely téren a miskolci irodánk humánerőforrás nem rendelkezik. Az üzleti tanácsadási szolgáltatás ottani kialakításához, a minőségi színvonalú munkavégzés biztosításához, a kapacitáshiány pótlásához kívánunk a jelen projekt keretén belül a miskolci fióktelepünkre három fő új munkavállalót felvenni napi 8 órás, teljes munkaidőben: 1 fő gazdasági elemző (2624), 1 fő gazdasági tanácsadó (2624) és 1 fő üzleti tanácsadó (2522) munkakörbe. Kezdőbérük: bruttó 350.000 Ft/fő/hó.

Miskolci fióktelepünk egy társasházi lakásból kialakított iroda, amely rendelkezik irodai szobával, tárgyalóval, konyhával, teljes mértékben biztosítva a megfelelő munkakörnyezetet a munkatársak és jelen projekt számára is. A létszámbővítést indokolja egyrészt a tanácsadói szolgáltatási tevékenységünk központi (budapesti) irodában történő összpontosulása, amely így a térségben lévő partnereink kiszolgálása több idő- és költségráfordítást igényel, másrészt a térségben lévő ügyfélkör- és piaci kereslet egyre jobban bővül, akik számára a szolgáltatásnyújtást a jelenlegi humánerőforrás-kapacitás nem bírja el. Emellett a partnerközelség hatékonyabbá teszi munkavégzésünket, csökkenti költségráfordításainkat, eredményesebbé teszi munkánkat. A fentiekből adódóan a fejlesztendő tevékenységünk a 7022’08 – Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás tevékenységi körébe tartozik.

A projekt megvalósításával vállaljuk az fióktelepi és az egész vállalkozás foglalkoztatotti létszámának nettó növekedését 3 fővel.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.08.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00450