Erasmus+ 2019

„Expand your knowledge!” – a Learning Innovation Kft. képzési területen dolgozó munkatársainak tréning célú mobilitása

Kezdete: 2019.06.01, vége 2022.05.31
EU támogatás 9778 EUR
Program: Erasmus+
Key Action: Learning Mobility of Individuals
Action Type: Adult education staff mobility

Az Európai Bizottság célja a felnőttképzés szakértőinek képzése azzal a egyértelmű céllal, hogy szakmai kompetenciát, nemzetközi tapasztalatokat, idegen nyelvi ismereteket és kiterjesztett szakmai ismereteket biztosítsanak számukra, hogy lépést tudnak tartani a felnőttképzés legújabb trendjeivel.

Szervezetünk, az Learning Innovation Kft., Az elmúlt években a felnőttképzés hazai elismert szereplője, ugyanazokat a célokat tűzte ki. Az ERASMUS + mobilitási program keretein belül lehetőséget kínálunk öt alkalmazottunk számára külföldi kurzusokon való részvételre. Már rendelkeznek kompetenciákkal a felnőttképzésben és az emberi fejlődésben, a további ismeretek megszerzése prioritást élvező stratégiai célkitűzés.

Célunk olyan ismeretek megszerzése, amelyeket tovább lehet fejleszteni és beépíteni a felnőttképzés kínálatába, hogy ezáltal biztosítsuk felnőttképzési szolgáltatásaink magas színvonalát. A digitális kompetenciafejlesztés által biztosított innovatív technológia és oktatási módszertan megismerése, a robotikán alapuló pedagógiai módszerek megszerzése és a hatékony működéshez nélkülözhetetlen ismeretek megismerése szervezeteink nagymértékben hozzájárulhatnak az emberi fejlõdés és a felnõttek fejlettségi szintjének további emeléséhez. oktatás Magyarországon.