Bemutatkozás

A 2000-ben alakult, humán területen immár több, mint 20 éve működő vállalkozás elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik. Partnereit mindezek mellett segíti a források felkutatásában is, hiszen a munkatársak a releváns pályázati lehetőségeket jól ismerő és a projektgenerálás folyamatában is jártas szakemberek.

A vállalkozás a 2001. évi CI. törvény szerint akkreditált, majd felnőttképzésről szóló 2013. LXXVII. törvénynek megfelelően 2014-től engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmény. Rendelkezik ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2015) tanúsítvánnyal, mely okirat száma: QMS 1030/20.

A vállalkozás az Iparfejlesztési Közalapítvány (IFKA) által minősített szakértő az alábbi területeken:

  • Stratégiai és üzleti tervezés
  • Projektfejlesztési-, projektmenedzselési tanácsadás
  • Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása
  • A szervezet digitális transzformációjának elősegítésével kapcsolatos tanácsadás
  • Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés
  • Az adott vállalkozásra releváns képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítése

Tevékenysége középpontjában mindig a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonalú lebonyolítása áll, amit tanúsít az eddigi több, mint 1500 lezajlott képzés, és a több, mint 24000 elégedett résztvevő.

Szolgáltatásai között számos képzés, és pedagógus-továbbképzés szerepel, valamint minősített egészségügyi- és szociális képzéseket is szervez.

A Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet 2020. februárban nyerte el.

„Új” képzések – tréningek

A megújított felnőttképzési (valamint az új szakképzési) rendszer alapján képzéseinek bejelentés (B/2020/000023) és engedély alapján (E/2020/000003) valósítjuk meg.

Soft skill jellegű képzések esetén egy – egy téma idejét (óraszámát), fókuszpontjait az adott képzésre vonatkozóan -ügyfeleinkkel együtt – igényeik és előzetes felméréseink alapján alakítjuk ki. Képzéseinket, így kisebb, egésszé összeálló egységekből építjük fel, hogy a legnagyobb hatékonyságú fejlesztést érjük el.

Miért érdemes minket választania?

Projektmenedzsment munkánk keretében a megrendelő uniós forrásból megvalósítandó projektjének minden tevékenységét elvégezzük, a szükségletek feltárásától a fejlesztendő területek meghatározásán, és kiválasztásán át, egészen a szakmai és pénzügyi előrehaladás dokumentálásáig. Ezen kívül versenyeztetések, és közbeszerzések lebonyolításában is részt veszünk.

A megújult felnőttképzési törvény hatályához kapcsolódóan  Felnőttképzőként az elsők között kapotunk engedélyt.

Üzleti tanácsadás keretében üzleti folyamatok elemzését, vizsgálatát illetve egyes szektorok, projektek önálló vezetését, átalakítását is vállaljuk.

Kommunikációs és marketing tanácsadási tevékenységünk keretén belül cégek és szervezetek PR, illetve marketing/kommunikációs stratégiájának kialakításában és végrehajtásában is részt veszünk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk továbbá disszeminációs és marketing tevékenységek ellátásában.

Feladatot vállalunk az értékesítési folyamatok és minőségbiztosítási rendszerek kidolgozásában, ellenőrzésében és fejlesztésében is.

 

 

Munkatársaink

Boross Gábor
Kapus Eszter
Katona Krisztina
Kemény Norbert
Nagy Ágnes
Nagy Lívia
Rövid-Teiner Annamária
Takács Vivien
Zsuffa Ákos