Atipikus foglalkoztatás

Azoknak ajánljuk ezt a képzést, akik különböző atipikus és hagyományos formában is foglalkoztatott munkatársakból álló munkacsoportokban menedzselnek közös munkafolyamatokat kollégáikkal, és szeretnék megtanulni, hogy az eddig megszokott munkaszervezési módszereiket hogyan érdemes megújítani a további hatékony együttműködés érdekében.

A képzési idő: 20 óra

Azoknak ajánljuk ezt a képzést, akik szeretnék megérteni a különböző atipikus foglalkoztatási formák bevezetésével járó kommunikációs sajátosságokat és nehézségeket, és a megváltozott szervezeti kultúrához alkalmazkodó új kommunikációs módokat és rendszereket szeretnének kialakítani együttműködési folyamataikban.

A képzési idő: 20 óra

Az atipikus foglalkoztatási formák bevezetésével járó szervezeti átalakulással érintett munkavállalóknak ajánljuk ezt a képzést. A képzés az időmenedzsment tudatos alkalmazására, és az olyan speciális helyzetek kezelésre fókuszál, mint például az otthonról végzett munka vagy a kötetlen munkaidő időgazdálkodási sajátosságai.

A képzési idő: 20 óra

Azoknak a vezetőknek ajánljuk ezt a képzést, akik rugalmas foglalkoztatási körülmények között szeretnének menedzselni nagyteljesítményű munkacsoportokat, és szeretnék megteremteni a kreatív csoportmunka, a gyors és sérülésmentes kommunikáció feltételeit a szervezet munkacsoportjaiban és azok között.

A képzési idő: 20 óra

A képzés során a résztvevők elsajátíthatják a stratégiai gondolkodás kialakításának módszereit, a megfelelő hatékony kommunikációt. Továbbá megtanulják a változások bevezetésének technikáit, illetve a vállalti stratégiák alapvető funkcióinak alkalmazását

A képzési idő: 20 óra

Azoknak a vezetőknek ajánljuk ezt a képzést, akik a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésének stratégiai előnyeiről szeretnének többet megtudni, szeretnének megismerkedni a humánerőforrás menedzselésnek új, hatékony módszereivel.

A képzési idő: 20 óra

Azoknak a vezetőknek ajánljuk ezt a képzést, akik a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésével járó szervezeti változások menedzseléséhez szeretnének a napi gyakorlatukban jól használható segítséget kapni annak érdekében, hogy a változások a lehető legkevesebb ellenállást kiváltva, a szervezeti kultúrába illeszkedve valósuljanak meg.

A képzési idő: 20 óra

A képzést azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésében rejlő, a kreativitás és az innováció felszabadítása felé mutató lehetőségeket szeretnék kiaknázni, és szeretnének a szervezeti innováció operatív folyamatáról, az innováció szervezeti rendszeréről, és a kreatív munkafolyamatok mederben tartásáról és befejezéséről minél többet megtudni.

A képzési idő: 20 óra

Azoknak a vezetőknek ajánljuk ezt a képzést, akik atipikus foglalkoztatást is alkalmazó szervezetet menedzselnek, és szeretnék vezetői önismereti és kommunikációs készségeiket továbbfejleszteni annak érdekében, hogy a szervezeti változásokat minél gördülékenyebben és tartós hatást elérve tudják vezetni.

A képzési idő: 20 óra